Ezüst a Cheer MEFOB-on

Utolsó módosítás: 2021. április 14.

Nem tudta megvédeni bajnoki címét az EKE csapata a fővárosi versenyen.

 

A 2020/2021-es tanév tavaszi szemeszterének kellős közepén járva, természetesen javában zajlanak a különböző versenyek a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) égisze alatt. Az elmúlt hétvégén rendezték például az idei Cheer MEFOB-ot (Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság), amelyen az Eszterházy Károly Egyetem csapata is részt vett.

 

A vasárnapi szereplést Zaja Barbara, az egriek csapatvezetője értékelte honlapunknak. - A III. ELTE Spring Openen az EKE Cinderella's Senior Freestyle Pom Team small kategóriában indult, ahol a második helyezést érte el a Testnevelési Egyetem gárdája ellen – vágott a közepébe a cheerleaderek csapatvezetésén túl, az EKE Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának elnöki tisztét is betöltő hallgatónk.

- Nagy örömünkre, a csapatnak már gimnazista tagjai is vannak, így elindultunk egy jó úton az utánpótlás téren is. A lányok három hónapja edzenek együtt és remek kis csapatot alkotnak együtt heten.
Az egyetem már jól ismert együttese, az EKE Cheerleaders, idén is Senior Freestyle Pom Team Large kategóriában vett részt a Cheer MEFOB-on, sajnos azonban nem sikerült megvédeni a tavaly megszerzett bajnoki címet, így szintén a dobogó második fokára állhatott, ám ebben a kategóriában a Debreceni Egyetemmel szemben. A covid helyzet miatt, sajnos az őszi félévben az edzések kimaradtak, így csak januártól tudták elkezdeni a felkészülést csapataink. Még több gyakorlás és pontosítás lesz a következő egy hónapban a feladat mindkét társaság számára, hogy a Cheerstars Hungarian National&International Cheerleading Championship-en májusban még nagyobb lendülettel versenyezhessünk.


 

 

EKE Cinderella's csapattagok: Utasi Panna, Nagy Tímea, Pozsonyi Hanna, Nagy Szimonetta, Cservenák Kata, Berta Alexandra, Baráth Adrienn.

 

EKE Cheerleaders csapattagok: Zaja Barbara, Korpás Klaudia, Baráth Adrienn, Havrán Vivien, Berta Alexandra, Cservenák Kata, Nagy Szimonetta, Dajka Nikolett, Klusovszki Kíra, Kriston Tia Tamara, Beksi Julcsi, Kalcsó Krisztina, Majoros Anna, Perjési Jamina, Fónagy Jázmin, Halász Rebeka.

 

A csapatokat Schmiedmeiszter Adrienn készítette fel.

 

 

 

 

 

 

Fenyves Balázs, 2021.04.14.

(FOTO: Balogh Tibor)


< Vissza