Karanténban is Eszterházy Sport!

Utolsó módosítás: 2020. április 20.

A Líceum Televízió megszokott sportműsora most online flytatódik.

 

 

Hosszú évek óta megszokhatták már az Eszterházy Károly Egyetem sportéletéért érdeklődők, hogy szezon közben az intézmény médiuma, a Líceum Televízió heti rendszerességgel magazinműsor formájában számol be az egyetemi sporthírekről.

 

Az esetek többségében stúdióbeszélgetés fomájában történő párbeszédek a járványhelyzet miatt, kezdetben szüneteltek, de ettől a héttől kezdve, ismét jelentkeznek. A jeligét az otthonmaradás szellemében a házi beszélgetések adják, vagyis online történő kapcsolatfelvétel folytán jönnek létre az Eszterházy Sport legújabb részei. Ebben a formában elsőként kedden 18 órától látható műsor a Líceum Televízió adásában, a videót aztán természetesen interneten, így honlapunkon is el lehet majd érni.

 

Az első beszélgetés során az Eszterházy SC másodosztályú női kézilabda együttesének csapatvezetőjével, Rutka Péterrel, valamint játékosával, Brettner Zsófiával beszélget a műsorvezető Fenyves Balázs. A témát nem más adja, mint a közelmúltban törölt kézilabda bajnokság, aminek a társaság listavezető státuszát tekintve, nem kis kár ért bennünket...

 

 

 

 

 

 

2020.04.20.


< Vissza