Nem volt meccs Óbudán

Ilyet is ritkán látni, elmaradt az EKE-Eger-KOK szombati bajnokija.

 

Már kora délután érdekes hírek érkeztek a fővárosból, miszerint szokatlanul alacsony hőmérséklet uralkodik az Óbudai Kaszások – EKE-Eger-KOK mérkőzés helyszínén.

 

Aztán Váczi Péter, az egriek mestere megerősítette az információt, elmarad a szombat esti bajnoki. Az indok nem bonyolult: egészen egyszerűen a csarnokban uralkodó hőmérséklet nem érte el azt a szintet, ami szükséges lenne meccsrendezéshez.

 

Merthogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének szabályzata szerint, amennyiben egy létesítményben nem éri el a hőmérséklet a tizenhat Celsius fokot, úgy nem rendezhető tétmérkőzés. Nos, Óbudán tizenöt fok körül alakult az időjárás, így pedig nem engedélyezték a startot.

 

Váczi Pétert természetesen megkérdeztük, mi történik ezután, újrajátszás következik, avagy rendezési hiányosságok miatt, a vétlen csapaté, azaz az Egeré lesz-e a győzelem? A válasz szerint, szövetségi hatáskör, hogy mi történik majd, ezért jelen pillanatban nem lehet tudni, milyen végeredménye lesz az egriek tizenegyedik fordulós párosításának...

 

 

 

 

 

 

Fenyves Balázs, 2017.12.09.

(FOTO: Kakuk Dániel)


< Vissza