Se Váczi, se siker

Sorozatban harmadik vereségét könyvelte el Budafokon az EKE-Eger-KOK.

 

Munkahelyi elfoglaltság miatt, ezúttal Váczi Péter edző nélkül vághatott neki aktuális bajnoki mérkőzésének az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdacsapata, a helyettes így a klub korábbi játékosa, jelenlegi utánpótlás trénere, Klepej Roland lehetett.

 

A Budafok elleni alsóházi összecsapáson elméletileg jó esélyekkel léphettek parkettre az egyetemisták, az első negyed védekezése mégis elég rosszra sikeredett. Harmincnégy kapott pont egy negyed alatt, az bizony sok, pláne, hogy támadásban tizenhárommal kevesebb született.

A folytatásban mégis próbálta magát összeszedni a vendég gárda, a második és harmadik felvonást ezért sikerült is megnyerni. A kettőt összesen tízzel. Ebből is látszik, hogy az utolsó játékrész még szoros állásnál kezdődhetett, amelyet azonban megint meghúztak a budafokiak, és sima győzelmet arattak.

 

Ezzel a meccsel a 17-24. helyért zajló rájátszás feléhez érkeztünk, az idei másodosztályú szezonból tehát már csak a visszavágók maradtak hátra. Az eddigi mérleg egy siker és három vereség, amennyiben pedig nem szeretnének hátrébb csúszni a tabellán Illés Balázsék, úgy lassan el kellene kezdeniük nyerni...

 


 

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

NB I/B, férfiak, rájátszás a 17-24. helyért, 4. forduló
Budafok – EKE-Eger-KOK
96-79 (34-21, 18-24, 19-23, 25-11)
Budafok, V.: Szakáll I., dr. Gaál I., Lövei L.
EKE: Tóth Z. 16/12, Csabák 14/9, Illés B. 10, Fülöp G. 2, Csákvári 8/6. Cs.: Varga I. 10, Ungi 11, Szabó G. 3/3, Megyes 1, Veres D. 4, Beák, Szicsák. Megbízott edző: Klepej Roland.

 

 

 

Az alsóházi rájátszás 4. fordulójának további eredményei:


Bajai Bácska FKE – Salgótarjáni KSE 68-84
Alba Fehérvár II. – MAFC II. 61-92
SMAFC-NYME – Óbudai Kaszások május 7.

 

 

 

 

 

 

Fenyves Balázs, 2017.05.01.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)


< Vissza